Linse druknede Geggo to gange - hun skulle jo lære at svømme

Der er vist ingen tvivl om, at Linse Kessler gør tingene på sin helt egen måde - og det er ofte på den hårde måde.

Det afslører hun i et nyt afsnit af "Familien på Bryggen", hvor hun og datteren Geggo er på ferie på den græske ø Samos. Her sidder mor og datter ved hotellets pool og taler om, hvorfor Geggo ikke har lært at svømme endnu.

LÆS OGSÅ: Blå blink: Bryggens "mopper" indlagt - Linse insisterede

- Den måde du forsøgte at lære mig at svømme på, har givet mig traumer mor, siger Geggo til Linse.

Men den tolkning er mor Linse ikke helt enig i og kvitterer med følgende svar:

LÆS OGSÅ: Geggo i slåskamp juleaften: Risikerer nedsat syn

- Ja, jeg havde i fjernsynet set nogle indiske damer kaste deres babyer ud fra en bro, og så tog Mobber og jeg ned ved Helgoland Badeanstalt og kastede dig i vandet. Du var kun et halvt år gammel. Du druknede faktisk lidt to gange, så jeg måtte ned og hente dig, fortæller Linse. 

Men Linse var dog så moderlig, at hun begge gange genoplivede datteren, efter de mislykkede forsøg på at lære Geggo at svømme.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Jeg har altid lært Geggo tingene på den lidt hårde måde. Det har givet hende nogle knups. Men hun er jo en stærk pige i dag, siger Linse om sin datter, der altid har været flov over, at hun ikke kunne svømme.

Men under den græske sol giver Linse, iført en lille bikini, der er spændt til det yderste, svømmelektioner til sin datter. Og hun har væsentlig større held med processen denne gang.

SE VIDEOEN FRA TV3 PLAY, HVOR LINSE FORTÆLLER OM DENGANG, HVOR HUN VILLE LÆRE GEGGO AT SVØMMME:  

Dagens Gossip