Linse: - Jeg var en dårlig mor

Linse Kessler og hendes mor "Mopper" lægger kortene på bordet i det sidste afsnit af "Familien fra Bryggen Ekstra" på TV3 og afslører, at Linse ikke altid var den bedste mor for datteren Geggo.

Under et ærligt interview kigger den blonde brystbombe og hendes mor Mopper på feriefotos fra Geggos barndom, og det kommer frem, at Linse Kessler ofte havde brug for tid alene, og her trådte Mopper til og tog sig af Geggo.  

- Mopper, du var altid sød til at tage hende (Geggo) med, så jeg kunne hygge mig. Og så tog du med ungerne og Mikkel på ferie...Du er sådan en sød mor, så kunne jeg få lov til at flippe ud, siger Linse. 

Selvom Mopper nød at tage på ferie med den unge Geggo, var hun ikke helt tilfreds med datterens livsstil. 

- Det (flippe ud red.) gjorde du også i seks år, siger Mopper og hentyder tørt til datterens mange sammenstød med ordensmagten.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Af flere omgange var Linse en tur bag tremmer, noget som Linse og Mopper omtaler som, at Linse var på boreplatformen.

- Boreplatformen var noget, vi sagde, da Stephanie (Geggo) var for lille til at vide, at jeg var i fængsel. Så sagde vi altid, at jeg var på boreplatform. Det er sådan noget mænd altid siger, når de skal i fængsel og skal sige det til kæresten. Så Stephanie sagde altid til sine venner, at min mor er på arbejde langt væk, siger Linse. 

LÆS OGSÅ: LInse afslører: - Jeg er meget stram 

I dag ser Linse tilbage på den kulørte fortid med blandende følelser. 

- Jeg synes, det er fint nok at sidde og snakke om at jeg har siddet i fængsel og at Stephanie har været hos Mopper og hos nogle venner nogle gange. Jeg har snakket den igennem med Geggo så mange gange, og også i dag snakker vi om det. og jeg har en rigtig sød datter...Det er jo ikke at være en særlig god mor og blive ved med ar ryge i spjælet, fordi man er hidsig, siger Linse, der er lykkelig for, at datteren har tilgivet hende.   

Dagens Gossip