Linse Kessler: Sådan bliver jeg som mormor

Skrevet af admin

17/08/2015

Mest læste i dag

"Familien fra Bryggen" bliver snart udvidet med et lille nyt medlem.

Stephanie er gravid og venter barn sammen med kæresten Cengiz Salvarli.

Linse Kesslers 25-årige datter er nu i 17. uge, og graviditeten er indtil videre gået, helt som den skulle.

- Jeg har det så dejligt, og jeg er meget glad. Det er det største, der er sket i mit liv, og jeg kunne ikke være mere lykkelig. Vi er der, hvor vi skal være i vores liv. Vi er helt klar, siger hun.

Linse Kessler kan derfor også snart se frem til at blive mormor, og hun har svært ved at vente.

- Jeg glæder mig så meget. Alle mine veninder har tidligere sagt, at jeg skal glæde mig. Det er så stort, og jeg syntes, at det var lidt trættende at høre på. Men nu begynder jeg at forstå, hvad de mener. Jeg glæder mig så meget til, at jeg kan forkæle mit barnebarn, siger hun.

Den barmfagre kendis er heller ikke i tvivl om, hvordan hun bliver som mormor.

- Jeg bliver en moderne mormor, der lærer mit barnebarn at bande. Til gengæld er jeg holdt op med at ryge i min lejlighed. Jeg kan ligeså godt tyvstarte, for der skal ikke ryges, når mit barnebarn kommer. For mig er det altså et stort skridt, siger Linse Kessler.

Stephanie er heller ikke i tvivl om, at der er masser af hjælp at hente hos sin mor. Hun satser dog på, at der sjældent bliver behov for hjælp til børnepasning.

- Jeg bliver ikke en af de mødre, der har brug for at sætte sit barn af hele tiden. Jeg har ikke engang født endnu, og jeg kan ikke forestille mig, at det skal passes af nogle andre. Men det betyder meget, at hun er klar til at hjælpe. Hun har nærmest titlen som mormor skrevet i panden allerede, siger hun.

Stephanies mor vil dog gøre sit for, at hun kommer til at tilbringe så meget tid sammen med sit barnebarn som overhovedet muligt.

- Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at få lov til at passe barnet. Jeg kommer til at hjælpe så meget, jeg overhovedet må. Hun har fundet en god kæreste, og de kommer til at gøre det fremragende. De siger, at der går et stykke tid, før jeg må passe barnet, men jeg tænker "bare vent", griner Linse Kessler.

Stephanie er sammen med sin mor og mormor en af de tre bærende skikkelser i det populære program "Familien fra Bryggen", der fredag vandt prisen for bedste karakterdrevne reality-serie ved Tvprisen i København.

/ritzau/FOKUS