Linse til Mikkel: Læg boksningen på hylden

Det kom som et chok for Linse Kessler, at hun skulle se sin elskede lillebror lide nederlag lørdag aften.

- Han var i virkelig god form. Så det er rigtig ærgerligt. Men jeg kan jo trøste mig med, at den nu står 1-1, siger Linse til Ekstrabladet.dk og hentyder til, at Mikkel Kessler vandt første gang han og Froch tørnede sammen i bokseringen.

Efter nederlaget, der kun var Mikkel Kesslers tredje i en lang, imponerende karriere, håber Linse på, at broren vil vende sig mod et mindre farligt erhverv.

- Det ville være rart, hvis han stoppede og lavede noget nyt. Lod den gamle krop slappe lidt af. Måske han kunne træne nogle unge. Han er god til børn, siger Linse.

Hun er dog godt klar over, at et stop for professionel boksning ikke sætter en stopper for hendes lillebror, der ifølge brystbomben altid leder efter spænding.

- Hvis han stopper, får vi jo ikke en rolig familie. Så vil han ligge og køre 200 i timen på motorcyklen eller køre dødsræs med Kiesa. Sådan er han jo. Det måtte jeg lige understrege, siger Linse til Ekstrabladet.

Linse Kessler overværede kampen med en gruppe venner, men hvor hun altid er med på første række til Mikkels kampe i Danmark, måtte storesøster denne gang se med fra skærmen.

- Jeg så kampen med vores mor og nogle veninder og personale. Vi var otte i alt. Jeg spiste sammen med veninderne og så stødte de andre til siden, siger Linse.

Hun var både før og efter kampen i sms-kontakt med sin bror ovre i London.

- Jeg skrev, at jeg elskede ham og at det var synd for ham. Men han tog det stille og roligt. Han var glad, siger Linse.

Mikkel har tidligere udtalt, at hvis han tabte mod Froch, så ville han lægge boksningen på hylden, men i den kommende tid vil han overveje, hvor alvorlig den udmelding var. Storesøster er endnu ikke overbevist om, at Mikkel kan sige helhjertet farvel til sin sport.

- Han ved det ikke rigtig selv. Nu må vi se, siger Linse.

 

Dagens Gossip