Lionel Messi: City fik aldrig truet os

FC Barcelona-stjernen Lionel Messi føler ikke, at Manchester City onsdag aften var i stand til at true det spanske storhold i Champions League.

Spanierne havde for tre uger siden vundet 2-0 i det første opgør i England, hvilket gav Messi og holdkammeraterne et godt udgangspunkt for at nå kvartfinalerne.

Lionel Messi scorede onsdag til 1-0 midtvejs i anden halvleg. City fik udlignet i næstsidste minut, før Dani Alves blev matchvinder for Barcelona med sejrsmålet til slutresultatet 2-1 i overtiden.

- Vi vidste, at vi skulle score et mål for at få ro på, da modstanderne har et potentiale.

- Til trods for deres mål, så mener jeg ikke, at vores avancement var i fare. Vi spillede godt i hele kampen og indfriede vores mål om at komme videre, siger Lionel Messi til uefa.com.

Det spanske storhold har på det seneste gjort det skidt i den hjemlige liga med nederlag til Valladolid og Real Sociedad.

- Efter to meget alvorlige nederlag i ligaen i kampe, hvor vi ikke spillede godt, så kunne man i aften se det Barcelona-hold, som folk forventer at se. Vi slog en meget svær modstander ud, siger Messi.

Der er lodtrækning til kvartfinalerne den 21. marts.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip