Lippi vinder også Asiens Champions League

09/11/2013

Den kinesiske fodboldklub Guangzhou Evergrande vandt lørdag den asiatiske udgave af Champions League - AFC Champions League efter 1-1 hjemme mod FC Seoul.

De to klubbers første opgør i Seoul var endt 2-2, så kineserne vandt på flest scorede udebanemål.

Sejren var endnu en fjer i hatten for kinesernes italienske træner Marcello Lippi. Han har tidligere vundet Champions League med Juventus, og det var også ham, som førte Italien til VM-titlen i 2006.

Det er 23 år siden, at et kinesisk hold sidst vandt AFC Champions League.

Guangzhous argentinske troldmand Dario Conca havde ramt stolpen to gange i første halvleg, og det var brasilianeren Elkeson, som bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Få minutter senere udlignede FC Seoul, men Marcello Lippis formstærke kinesiske tropper styrede kampen hjem. Guangzhou havde også scoret otte mål i semifinalesejren over det japanske hold Kashiwa Reysol.