Lisbet Zornig overfaldet: - Jeg begynder at forstå, hvorfor politikere får beskyttelse

"Han bremser bilen hårdt op, hopper ud, går hen og skriger mig ind i hovedet, om jeg ikke har kostet dansk politi dyrt nok. Er rystet endnu," skrev Lisbet Zornig på sin Twitter-profil i går.

Den beskrevne episode fandt sted i går morges, hvor 48-årige Lisbet Zornig, der er tidligere formand for Børnerådet og nuværende leder af Huset Zornig, var på vej på arbejde i sin bil på Avedøre Havnevej, da hun pludselig bliver verbalt overfaldet af en fremmed mandlig bilist.

LÆS OGSÅ: Vilhelmsen erkender: Zornig fik særbehandling

"Det var i myldretiden - vi holdt begge i venstre bane, og de andre biler dytter af ham, for at få ham væk. Ingen greb dog ind", uddyber Lisbet Zornig på Twitter.

Efterfølgende har flere brugere på Twitter givet udtryk for deres sympati for den dybt rystede Lisbet Zornig, som aldrig har oplevet noget lignende. En bekymret mand spørger, om Lisbet Zornig fik set nummerpladen på den hidsige bilists bil. Hertil svarer hun:

"Jeg var så meget i chok, at jeg kun husker hans mellemrum mellem tænderne".

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Manden i den anden bil ender med at køre videre, da flere biler dytter af ham, fordi han spærrer vejen. Den chokerede Lisbet Zornig kørte også videre. Men episoden har sat sig dybt i kvinden, der er kendt for at have fokus på udsatte mennesker. 
 
"Hvad fanden fejler folk? Begynder at forstå, hvorfor nogle politkere får beskyttelse", skriver hun på Twitter. 

SE LISBET ZORNIGS TWITTER-OPDATERINGER: 

Dagens Gossip