Lise Rønne ny vært på "Her er dit liv" på DR1

Det bliver Lise Rønne, der skal guide gæster og seere igennem en ny omgang af programmet "Her er dit liv" til sensommeren på DR1.

Lise Rønne er nemlig vært fire fredage i august, når DR1 hylder store danskere, der har gjort livet lidt sjovere, lidt festligere og lidt mere underholdende for mange mennesker.

Tilbage i efteråret 2011 genoptog DR1 den gode gamle klassiker ’Her er dit liv’ i en opgraderet version. Nu følger yderligere fire afsnit hvor familie og venner i al hemmelighed bliver hentet ind fra nær og fjern for at overraske aftenens gæst.

- Konceptet er velkendt. Vi kaprer store personligheder, som har betydet noget særligt for mange danskere. Programmet er både en hyldest til hovedpersonen og et festligt og ofte rørende møde med dem, som har betydet noget særligt for hovedpersonen. Jeg glæder mig til at afsløre hvem vi har med i de kommende fire programmer, siger Jan Lagermand Lundme, der er underholdningschef i DR.

I efterårets programmer var blandt andre Casper Christensen, Peter Frödin og Remee gæster og det gav anledning til nogle forrygende øjeblikke med både grin, overraskelser og lidt glædes tårer.

Lise Rønne er vært på denne sæson af ’Her er dit liv’, som sendes i august. Hun har gennem årene været vært på utallige store DR-shows, heriblandt 'Aftenshowet', 'Melodi Grand Prix', 'Året der gik' og ikke mindst 'X Factor'.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip