Liverpool-anfører: Dobbelt nedtur at gå glip af Europa

Sæsonen 2015/2016 bød på duft af succes i flere omgange efterfulgt af nedture for Liverpool, der onsdag skuffede i Europa League-finalen med et 1-3-nederlag til Sevilla.

Dermed røg også billetten til næste sæsons Champions League-gruppespil, og den kommende sæson byder ikke på nogen form for europæisk fodbold for Liverpool.

Finalenederlaget i Basel udløser blot bitre sølvmedaljer. I Premier League endte det med en skuffende ottendeplads, og da Liverpool også tabte finalen i den engelske ligacup til Manchester City, står den i næste sæson blot på hjemlig ligabold.

Alt sammen til stor ærgrelse for anfører James Milner.

- Det er dobbelt nedtur, at vi ikke skal spille europæisk fodbold i næste sæson. Vi var i to finaler, men tabte dem begge. Næste gang skal vi gøre arbejdet færdigt, siger Milner til uefa.com

Han talte til glade holdkammerater i pausen, hvor stillingen var 1-0 til Liverpool, men det var ikke noget af det, han sagde, der førte til det engelske kollaps i de sidste 45 minutter, forklarer han.

- Vi var klar, vi sikrede os, at vi sagde de rigtige ting i pausen, men vi gav et sløset mål væk og kom aldrig tilbage i kampen.

- Vi kom aldrig i gang med anden halvleg, og det er nedslående. Vi viste ikke tilnærmelsesvis, hvad vi er i stand til, og det er den største skuffelse, siger James Milner.

Han tilføjer:

- Vi har vist god karakter i denne turnering, men det gjorde vi ikke i dag.

/ritzau/

Dagens Gossip