Liverpool-anfører: Dobbelt nedtur at gå glip af Europa

Sæsonen 2015/2016 bød på duft af succes i flere omgange efterfulgt af nedture for Liverpool, der onsdag skuffede i Europa League-finalen med et 1-3-nederlag til Sevilla.

Dermed røg også billetten til næste sæsons Champions League-gruppespil, og den kommende sæson byder ikke på nogen form for europæisk fodbold for Liverpool.

Finalenederlaget i Basel udløser blot bitre sølvmedaljer. I Premier League endte det med en skuffende ottendeplads, og da Liverpool også tabte finalen i den engelske ligacup til Manchester City, står den i næste sæson blot på hjemlig ligabold.

Alt sammen til stor ærgrelse for anfører James Milner.

- Det er dobbelt nedtur, at vi ikke skal spille europæisk fodbold i næste sæson. Vi var i to finaler, men tabte dem begge. Næste gang skal vi gøre arbejdet færdigt, siger Milner til uefa.com

Han talte til glade holdkammerater i pausen, hvor stillingen var 1-0 til Liverpool, men det var ikke noget af det, han sagde, der førte til det engelske kollaps i de sidste 45 minutter, forklarer han.

- Vi var klar, vi sikrede os, at vi sagde de rigtige ting i pausen, men vi gav et sløset mål væk og kom aldrig tilbage i kampen.

- Vi kom aldrig i gang med anden halvleg, og det er nedslående. Vi viste ikke tilnærmelsesvis, hvad vi er i stand til, og det er den største skuffelse, siger James Milner.

Han tilføjer:

- Vi har vist god karakter i denne turnering, men det gjorde vi ikke i dag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip