Liverpool banker Southampton ud af pokalen

02/12/2015

Liverpool er sikkert videre til semifinalerne i den engelske pokalturnering Capital One Cup efter en storsejr onsdag aften på udebane over Southampton.

Manager Jürgen Klopps mandskab vandt med 6-1 over sidste sæsons store overraskelse i Englands bedste fodboldrække.

Sadio Mane gav Southamptons værter en drømmestart med målet til 1-0 i kampens første minut, men håbet om en hjemmesejr blev hurtigt slukket.

Daniel Sturridge havde allerede scoret to gange for Liverpool, før der var gået en halv time.

Umiddelbart før pausen øgede den høje belgiske angriber Divock Origi til 3-1 for Liverpool.

Origi scorede yderligere to gange i anden halvleg, hvor også indskiftede Jordan Ibe kom på måltavlen for gæsterne.

Manchester City, Stoke og Everton bookede allerede tirsdag en plads i semifinalerne i Capital One Cup.

Der findes to pokalturneringer i England. FA Cuppen anses for at være den mest prestigefulde af de to turneringer.