Liverpool-boss forventer Agger-nej til Barca

Det kan da godt være, at et af verdens bedste klubhold vil have Daniel Agger. Men Liverpools manager Brendan Rodgers forventer, at danskeren afviser FC Barcelona.

Det siger Brendan Rodgers ifølge Skysports til avisen Daily Mirror.

- Daniel har givet mig sit ord på, at han elsker Liverpool, og jeg forventer, at han bliver her. Han har før haft mulighed for at rejse, men han har fortalt mig, at så længe vi ønsker ham her, er han her, siger Brendan Rodgers.

Kun Steven Gerrard fra Liverpools nuværende trup har været længere i Liverpool end Daniel Agger, og Brendan Rodgers er overbevist om, at loyaliteten varer ved.

- Han har været brillant. Det er derfor, at vi har gjort ham til viceanfører. Lige fra vores allerførste samtale fik jeg fornemmelsen af loyalitet.

- Det er derfor, at han underskrev en ny aftale og bandt sig til klubben. Og det er derfor, at vi gav ham en ny kontrakt - fordi vi ønsker, at han er en del af vores fremtid.

- Han er vigtig for den måde, vi spiller på, og han har været central i forhold til måden, vi arbejder på lige siden, jeg kom til klubben. Og han ved det godt.

- Der har været et par forespørgsler på ham, men vi har gjort det helt klart, hvad vi mener, siger manageren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip