Liverpool-boss: Vi skal spille modigt mod Villarreal

Skrevet af admin

28/04/2016

Dagens topnyheder

Villarreal lyder måske som en overkommelig modstander for mægtige Liverpool FC, når der torsdag aften spilles de første semifinaleopgør i Europa League.

Men sådan forholder Liverpools manager sig ikke til opgøret.

Jürgen Klopp roser i stedet Villarreal for at præstere kontinuerligt og opnå succes i den spanske Primera Division, hvor Villarreal traditionelt er oppe imod stærkere økonomiske muskler i klubber som eksempelvis Real Madrid, Barcelona, Valencia og Atlético Madrid.

- Vi skal spille modigt. Vi er i semifinalerne, og vi er kommet hertil, fordi vi fortjener det, og nu skal vi vise, at vi er stærke nok til at gå videre.

- De (Villarreal, red.) har haft en fantastisk sæson, og det er en fantastisk klub i en lille by. Det står klart, at der er mange smarte folk, der står bag deres succes, siger Jürgen Klopp ifølge uefa.com.

Til Liverpools hjemmeside uddyber Klopp sin ros til Villarreal.

- Det er et godt hold. De er meget velorganiserede og arbejder hårdt, men med en masse fodboldevner. Det vigtigste at sige om dem er dog, at alt, hvad de har vist, har de vist mod andre hold end Liverpool.

- Vi vil gøre vores bedste, og måske mere end vores bedste, hvis det bliver nødvendigt, siger Klopp til liverpoolfc.com

Villarreal indtager i øjeblikket fjerdepladsen i den spanske liga med fire point ned til Celta Vigo på femtepladsen.

Dermed ligger Villarreal til at tage den fjerdeplads, der giver mulighed for kvalifikation til Champions League i næste sæson.

For ti år siden var Villarreal tæt på at nå Champions League-finalen, men det blev i stedet Arsenal, der spillede sig i finalen dengang.

Villarreals træner Marcelino Garcia Toral lader sig da heller ikke afskrække på forhånd af, at Liverpool som klub har en større historie, og han føler, at presset er lettet, efter at klubben næsten har sikret sig adgang til at kvalificere sig til Champions League i næste sæson.

- Måske er Liverpool favoritter på grund af klubbens historie, men vi betragter ikke os selv som underlegne i forhold til dem, og vi tror på, at vi kan slå et legendarisk hold som Liverpool.

- Det er et privilegium at spille semifinale. Der var mere pres på i den foregående kamp, og nu har vi en stor mulighed for at skrive historie i denne klub.

I den anden semifinale tager Shakhtar Donetsk imod spanske Sevilla i det første opgør i Ukraine.

/ritzau/