Liverpool-direktør forfærdet over Suarez

Liverpool-topscoreren Luis Suarez får kritik fra alle sider, efter han besluttede sig for at bide Branislav Ivanovic i armen under søndagens Premier League-opgør mod Chelsea.

Klubdirektør Ian Ayre langer hårdt ud efter sin målfarlige angriber, der i øvrigt sørgede for uafgjort på Anfield med en udligning til 2-2 et godt stykke inde i overtiden.

Men af uransagelige årsager kammede det helt over for den kontroversielle uruguayaner i en duel mod Ivanovic, som midtvejs i anden halvleg fik Suarez' tandsæt at føle.

- Hans opførsel sømmer sig ikke for nogen spiller, som bærer en Liverpool-trøje, og Luis er klar over, at han har svigtet sig selv og alle, der har noget med klubben at gøre, siger Ian Ayre til Liverpools hjemmeside.

- Vi vil håndtere sagen internt og afvente enhver handling fra FA (det engelske fodboldforbund, red.), tilføjer han.

Liverpools træner, Brendan Rodgers, er heller ikke synderligt begejstret for bid-episoden.

- Efter at have kigget videooptagelserne igennem og talt med Luis har jeg gjort ham opmærksom på, at hans opførsel er uacceptabel, siger Rodgers.

Hvis Premier League-topscoreren idømmes en karantæne for at bide en modspiller, så vil det ikke være første gang, at det sker.

I 2010 modtog han som Ajax Amsterdam-spiller syv spilledages karantæne, da han bed en modstander fra PSV Eindhoven under en kamp i Æresdivisionen.

Luis Suarez har udsendt en officiel undskyldning for søndagens overfald.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip