Liverpool-direktør forfærdet over Suarez

Liverpool-topscoreren Luis Suarez får kritik fra alle sider, efter han besluttede sig for at bide Branislav Ivanovic i armen under søndagens Premier League-opgør mod Chelsea.

Klubdirektør Ian Ayre langer hårdt ud efter sin målfarlige angriber, der i øvrigt sørgede for uafgjort på Anfield med en udligning til 2-2 et godt stykke inde i overtiden.

Men af uransagelige årsager kammede det helt over for den kontroversielle uruguayaner i en duel mod Ivanovic, som midtvejs i anden halvleg fik Suarez' tandsæt at føle.

- Hans opførsel sømmer sig ikke for nogen spiller, som bærer en Liverpool-trøje, og Luis er klar over, at han har svigtet sig selv og alle, der har noget med klubben at gøre, siger Ian Ayre til Liverpools hjemmeside.

- Vi vil håndtere sagen internt og afvente enhver handling fra FA (det engelske fodboldforbund, red.), tilføjer han.

Liverpools træner, Brendan Rodgers, er heller ikke synderligt begejstret for bid-episoden.

- Efter at have kigget videooptagelserne igennem og talt med Luis har jeg gjort ham opmærksom på, at hans opførsel er uacceptabel, siger Rodgers.

Hvis Premier League-topscoreren idømmes en karantæne for at bide en modspiller, så vil det ikke være første gang, at det sker.

I 2010 modtog han som Ajax Amsterdam-spiller syv spilledages karantæne, da han bed en modstander fra PSV Eindhoven under en kamp i Æresdivisionen.

Luis Suarez har udsendt en officiel undskyldning for søndagens overfald.

/ritzau/

 

Dagens Gossip