Liverpool droppede Gerrard som spillende træner

Den tidligere Liverpool-anfører Steven Gerrard afslører, at han var villig til at blive i Merseyside-klubben, hvis han i sidste sæson havde fået et tilbud om en rolle i trænerteamet.

Det er ingen hemmelighed, at Gerrard har ambitioner om at blive manager i fremtiden. Derfor var Liverpool-legenden overrasket, da der aldrig var drøftelser om en trænerrolle i klubben.

Det kunne have forhindret Gerrard i at forlade Liverpool, og han kunne ved siden af trænerrollen have bidraget på fodboldbanen ved behov.

- Det, som havde holdt mig i Liverpool i denne sæson, var, hvis jeg kunne have fulgt Brendan Rodgers og hans støtteapparat, mens jeg spillede.

- De idéer kom først på bordet, efter at jeg havde offentliggjort, at jeg ville forlade klubben, siger Gerrard i et interview med Daily Mail.

Mens Gerrard i sommer skiftede til den nordamerikanske klub Los Angeles Galaxy, ansatte Liverpools manager Brendan Rodgers trænerne Sean O'Driscoll, Pep Lijnders og Gary McAllister.

- Liverpool erstattede flere trænere i sommer, så de var på udkig efter en ny nummer to, tre og fire.

- Jeg havde været skræddersyet til en af de roller. Derudover kunne jeg have været i truppen og give klubben værdifuld erfaring, siger den 35-årige englænder.

- Jeg kunne have været en god spiller at have i truppen. En god indskifter. Jeg var overrasket over, at en sådan rolle ikke blev nævnt, da Ian Ayre (klubdirektør, red.) satte sig ned med min agent.

- Men måske kommer det til at ske en dag. Jeg var blevet i klubben, hvis jeg havde fået mulighed for at lære mere om at være manager og træner.

- Alle døre er stadig åbne - men ja - jeg kunne have været i Liverpool nu, fortæller han.

Midtbanespilleren har planer om vende tilbage til Liverpool for at holde formen ved lige, når MLS-sæsonen er ved vejs ende i december.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip