Liverpool dummer sig mod Exeter i FA Cuppen

09/01/2016

Liverpool skal på dobbeltarbejde mod Exeter i den engelske pokalturnering FA Cuppen.

Fredag aften spillede Liverpool skuffende 2-2 ude mod Exeter, og det var efter en svingende og ustabil indsats af Premier League-holdet.

Dermed skal Exeter en tur til Anfield for at spille omkamp om halvanden uge, og det bliver formentlig sæsonens største oplevelse for holdet fra den fjerdebedste engelske fodboldrække.

Angriberen Tom Nichols bragte Exeter foran efter blot ni minutter, men Liverpools Jerome Sinclair fik udlignet til 1-1 tre minutter senere.

Kort før pausen scorede Exeters midtbanespiller Lee Holmes direkte på et hjørnespark, hvor Liverpool-keeper Adam Bogdan så meget skidt ud og burde have reddet bolden.

I anden halvleg udlignede Liverpools forsvarsspiller Bradley Smith til 2-2 efter 73 minutter og sørgede dermed for at forhindre en mindre pokalsensation.

- Jeg synes, at de spillere, vi havde på banen, klarede sig virkelig godt, og det er helt klart, at vi fortjente det uafgjorte resultat, som giver os en ny mulighed på Anfield, siger Exeters 1-0-målscorer, Tom Nichols, til BBC.

Det skal med til historien, at Liverpools manager, Jürgen Klopp, stillede til start med næsten lutter reserver.

Det var kun den belgiske landsholdsangriber Christian Benteke, som kunne kaldes en af stamspillerne. Benteke var i øvrigt anfører for Liverpool for første gang i karrieren.