Liverpool har afvist bud på Luis Suarez

Det er Bloomberg, der har fået bekræftelsen ud af Liverpool-direktøren, og han har et ønske om at holde fast i den uruguayanske angriber:

- Vi fik et tilbud, hvilket har været ret så offentligt kendt, fra Arsenal. Vi sagde nej til det tilbud, og så vidt vi ved, så dukker han op til træning, når han vender tilbage. Og det er vores udgangspunkt, siger Ian Ayre.

Han er ikke ude at bekræfte beløb, men flere rygter i engelske medier har ladet vide, at Arsenals bud lyder på ca. 300 millioner kroner. Arsenals manager Arsene Wenger er tidligere blevet spurgt om sin interesse i Luis Suarez, men han valgte at svare kryptisk på det spørgsmål.

Ian Ayre stiller også et mindre spørgsmålstegn ved, om Luis Suarez overhovedet ønsker at forlade Liverpool, for selvom angriberen på sociale og udenlandske medier har givet udtryk for den holdning, så har Ayre ikke hørt noget, siger han til Bloomberg:

- Jeg har hørt ham sige, at det vil være godt at få chancen for at spille for Arsenal og Real Madrid. Men han har bestemt ikke ringet til mig og sagt, at han vil forlade os. Lige nu vil vi elske at se Luis trække Liverpool-trøjen over hovedet i denne sæson og fremover, og vi håber, at når han engang vender tilbage, så vil tingene falde på plads.

 

 

 

Dagens Gossip