Liverpool køber ung og lovende brasilianer

Den brasilianske landsholdsspiller Roberto Firmino skifter fra Hoffenheim i Tyskland til Premier League-klubben Liverpool.

Liverpool bekræfter onsdag på sin hjemmeside, at den har købt brasilianeren, som lige nu spiller Copa America med det brasilianske fodboldlandshold.

Den 23-årige offensive midtbanespiller har været i Hoffenheim siden 2010. Han har scoret 47 mål i 151 kampe for klubben.

- De røde (Liverpool, red.) har afvist hård konkurrence fra rivaler fra Premier League og resten af Europa for at sikre, det bliver på Anfield Road, at Firminos kreative evner og målinstinkt kan fortsætte med at blomstre, skriver Liverpool på sin hjemmeside.

Efter en skuffende sjetteplads i den forgangne sæson i Premier League er der godt gang i svingdøren i den engelske klub i dette transfervindue.

Midtbanespilleren James Milner, angriberen Danny Ings og målmanden Adam Bogdan er alle kommet til på transferfrie aftaler, mens den lovende forsvarsspiller Joe Gomez er købt i Charlton.

Liverpool har ikke offentliggjort detaljer i Roberto Firminos kontrakt. Hverken aftalens længde eller beløb, men medier rapporterer om en købssum på lige under 300 millioner kroner.

/ritzau/

Dagens Gossip