Liverpool-legende drømmer om retur til Anfield

Den tidligere Liverpool-forsvarsklippe Sami Hyypiä indrømmer, at han intet ville have imod at vende tilbage til Anfield som manager for klubben.

- Mange mennesker har spurgt mig om, hvor jeg gerne vil være manager. Der er to specielle steder for mig. Jeg var i Liverpool i 10 år, så det ville være fantastisk. Det betyder ikke, at det er et mål, men det ville være noget specielt.

- Og jeg kommer fra Finland, og der er det største job det som finsk landstræner. Det er heller ikke et mål, men det ville også være fantastisk, siger han til Sky Sports.

Lige nu er Hyppiä med ganske stor succes træner for tyske Bayer Leverkusen, som dyster med om bundesliga-titlen og fortsat er godt med i Champions League.

Højdepunktet som Liverpool-spiller fandt sted i 2005, hvor Hyppiä var med til at vinde Champions League-titlen med englænderne.

Finnen kan måske komme tættere på at anbefale sig som fremtidig Liverpool-manager, hvis Leverkusen onsdag aften vinder over Liverpools ærkerival Manchester United i Champions League-gruppespillet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip