Liverpool lider første nederlag under Klopps styre

08/11/2015

Så gik den ikke længere for Jürgen Klopp. Søndag led den tyske manager sit første nederlag med Liverpool.

Hjemme på Anfield blev det til et lidt overraskende nederlag på 1-2 mod Crystal Palace.

Det var Liverpool, som havde mest spil og flest forsøg på mål i første halvleg, men det var alligevel udeholdet, som tog føringen efter 21 minutter ved Yannick Bolasie.

Den føring så længe ud til at holde til pausen, men så dukkede Liverpools største stjerne lige for tiden op.

Philippe Coutinho sørgede med udligningen til 1-1 for, at Jürgen Klopps tropper var på omgangshøjde på måltavlen inden de sidste 45 minutter, og tyskerens status som ubesejret så ud til at kunne forblive intakt.

Det blev en til tider medrivende forestilling, hvor begge hold havde gode chancer, så føringen kunne være gået til begge sider.

Ingen af holdene havde imidlertid den nødvendige skarphed i afslutningerne.

Derfor blev det også lidt et kludemål, som kom til at afgøre kampen med otte minutter igen.

På et hjørnespark fik Scott Dann mast sig frem i klumpen af spillere, men hans hovedstød blev klaret af Liverpool-keeper Simon Mignolet.

Riposten havnede dog også lige hos Crystal Palace-forsvareren, og med et nyt hovedstød sendte han bolden ind til 2-1.

Coutinho var efterfølgende tæt på endnu en udligning, men gæsterne holdt hele vejen hjem, og Jürgen Klopp måtte notere sit første nederlag.

Resultatet betyder, at Crystal Palace overhaler Liverpool i Premier League-stillingen, hvor Klopp og co. er nummer ti.