Liverpool må nøjes med uafgjort i Klopps Anfield-debut

23/10/2015

Et enkelt point på hjemmebane i sin debut var måske ikke, hvad Jürgen Klopp havde drømt om i sin første hjemmekamp i spidsen for Liverpool.

1-1 blev dog resultatet, da Liverpool i Europa League tog imod russiske Rubin Kazan.

Resultatet betyder, at Liverpool indtager andenpladsen i gruppe B med blot tre point efter tre kampe, mens schweiziske Sion overraskende topper med syv point.

Sion hentede torsdag en 1-0-sejr ude over franske Bordeaux, som i bunden har to point sammen med Rubin Kazan.

Jürgen Klopp erstattede for nylig fyrede Brendan Rodgers som manager i Liverpool, og der var på forhånd set frem til tyskerens første kamp på Anfield, efter at han fik debut som Liverpool-manager ude mod Tottenham i Premier League.

Liverpool lagde aggressivt ud, hvilket også var tilfældet mod Tottenham i weekenden.

Tyskeren er kendt for sin løbekrævende stil med et mandskab, der presser og gerne vil vinde boldene tilbage hurtigt, men i begge Klopps første kampe har det ikke kastet sejre af sig.

Efter et kvarter gik det galt på hjemmebanen. En lang aflevering blev fornemt taget ned af gæsternes Marko Devic, der hårdt presset sendte bolden i mål med en sublim første berøring.

1-0-føringen betød samtidig, at Jürgen Klopp indkasserede sin første scoring som Liverpool-manager, og tyskeren reagerede kontant ved at vinke sine spillere frem fra sin position på sidelinjen.

Efter 36 minutter modtog Oleg Kuzmin sin anden advarsel og dermed et rødt kort, og minuttet efter slog Liverpool så til.

Divock Origi fik dirigeret bolden videre med hovedet til Emre Can, der scorede og fik jublen frem på Anfield med udligningen til 1-1.

Jürgen Klopp forsøgte at opildne sine spillere fra sidelinjen efter pausen mod et russisk mandskab, der stod kompakt defensivt på banen.

Liverpool var aggressive mod slutningen, hvor Roberto Firmino med otte minutter igen viste sin klasse i et angreb, hvor russernes forsvar blev dirket op.

Den helt store eufori over den tyske træner blev det dog aldrig til i denne omgang.

Liverpool tager søndag imod Southampton i Premier League.