Liverpool-manager afliver rygter om Agger-skifte

Og det på trods af de vedholdende rygter, der fortsat kæder Daniel Agger sammen med et skifte til FC Barcelona.   

Men skal man tro Brendan Rodgers, skal den danske landsholdsspiller ingen steder, så længe han er manager i den engelske Premier League-klub.

Det fortalte han tirsdag aften forud for Liverpools træningskamp på udebane mod norske Vålerenga. 

- Det vil jeg ikke blive overrasket over (interessen fra andre klubber, red.), for han er en verdensklasses forsvarsspiller. Men Daniel er meget dedikeret til Liverpool, og han er én af de spillere, der virkelig har imponeret mig, lagde Brendan Rodgers ud og fortsatte: 

- Og når vi taler om loyalitet, så var han en af de første spillere jeg talte med, da jeg blev ansat som manager i klubben. På det tidspunkt var der også flere store klubber, som ville hente Daniel. Men han gav mig sit ord på, at så længe jeg ville have ham i Liverpool, lige så længe ville han være i klubben. Og det har han holdt, sagde Brendan Rodgers.

Og så fortsatte Daniel Aggers chef ellers sin byge af ros af den danske landsholdsspiller.

- Han har en stor dedikation til Liverpool, hvilket er så forfriskende. Hans loyalitet overfor klubben er utrolig, og jeg formoder, at da han underskrev sin seneste kontrakt med klubben, så var det, fordi han håbede på, at han skulle bruge sine bedste år som fodboldspiller i Liverpool.

Herefter slog Brendan Rodgers endnu en gang fast, at han umiddelbart ikke ser Daniel Agger forlade Liverpool. 

- Han vil altid være eftertragtet, fordi han er verdensklasses, men jeg er meget glad for at have ham i Liverpool.   

Dagens Gossip