Liverpool-manager drømmer om mesterskab efter 5-0

Begreber som opvisning og magtdemonstration lå lige for, da Liverpool søndag ydmygede Tottenham med cifrene 5-0 på White Hart Lane.

Efterfølgende tøvede Liverpools manager, Brendan Rodgers, ikke med at kalde præstationen for en foreløbig kulmination rent spillemæssigt.

- Det var formentlig vores mest komplette præstation. At komme her og få en sejr som denne. Men mere vigtig var præstationen. Strukturen i vores spil var enestående.

- Vi var som dyr, når vi ikke havde bolden. Vores sult efter at få den tilbage var fantastisk. Det var en komplet præstation og en god sejr for os, siger Brendan Rodgers ifølge AFP.

Da Arsenal lørdag tabte 3-6 til Manchester City, ligger Liverpool nu på andenpladsen blot to point efter Arsenal.

Det betyder faktisk, at Liverpool med en sejr kan bringe sig alene i spidsen for ligaen i hvert fald for en stund, når holdet åbner den 17. spillerunde mod Cardiff hjemme på Anfield.

Ikke underligt at folk i og omkring traditionsklubben drømmer om det første mesterskab siden 1990. Brendan Rodgers er blandt drømmerne.

- Selvfølgelig drømmer man om titlen. Jeg kom her ikke for at blive nummer fire, tre eller to. I den sidste ende ønsker du at vinde. Men man må også være realist.

- Vi var nummer otte for to år siden. Sidste år nummer syv. Hvis vi kan undgå skader og fortsætte med at forbedre vores spil, så må vi se, hvor det bringer os, siger Brendan Rodgers.

Gennem tiderne har Liverpool vundet 18 engelske mesterskaber.

/ritzau/

 

Dagens Gossip