Liverpool-manager er i problemer efter dommer-kommentar

Det britiske fodboldforbund, FA, har tiltalt Liverpools nordirske manager, Brendan Rodgers, der nu sandsynligvis kan se frem til en karantæne eller en større bøde.

Brendan Rodgers såede tvivl om dommer Lee Masons neutralitet, da Liverpool den 26. december tabte med 1-2 til Manchester City. Lee Mason kommer fra Bolton, der ligger godt 15 kilometer nordvest for Manchester.

- Forhåbentligt får vi ikke en dommer fra Manchester-området i fremtidige kampe mellem Liverpool og Manchester-klubber, sagde Rodgers ifølge BBC.

Og den kommentar har nu kostet Liverpool-manageren en officiel tiltale fra FA. På fodboldforbundets hjemmeside står der:

- Påstanden er, at Brendan Rodgers' kommentarer satte spørgsmålstegn ved kampdommerens integritet, og/eller antydede, at kampdommeren var forudindtaget, og eller satte sporten i miskredit, og/eller ikke formåede at handle i spillets interesse.

Rodgers var frustreret over, at Lee Mason ved stillingen 0-0 fejlagtigt underkendte et Liverpool-mål for offside. Og manageren mente desuden, at Liverpools Luis Suarez blev snydt for et straffespark senere i kampen.

Daniel Aggers chef har frem til den 8. januar til at forklare sig over for forbundet.

/ritzau/

Dagens Gossip