Liverpool-manager: Fyringsrygter er en del af jobbet

Liverpools sæson er langt fra startet, som tilhængerne havde håbet. Efter seks kampe i ligaen er holdet nummer 13 i Premier League.

I onsdagens Liga Cup-kamp mod upåagtede Carlisle fortsatte problemerne, da kampen skulle afgøres på straffespark, før de røde fra Merseyside var klar til næste runde.

Det har bragt yderligere brænde på bålet, mens snakken om en snarlig fyring af manager Brendan Rodgers tager til.

Navne som Carlo Ancelotti og Jürgen Klopp bliver flittigt nævnt som afløser i de engelske medier, men det forholder Rodgers sig ikke til, forsikrer han ifølge Reuters.

- Når du er manager i en klub af denne størrelse, vil der altid være spekulationer om dit job, og hvis du ikke vinder, så vil den snak tage til, siger den pressede manager forud for lørdagens hjemmekamp mod Aston Villa.

Den 42-årige nordirer har været manager i Liverpool siden 2012, og årene har lært ham ikke at lytte så meget til skriverierne i pressen, siger han.

- Der er nok mere end ti managers, som er blevet sat i forbindelse med mit job i løbet af mine tre år i klubben, så det er bare en del af spillet, siger han.

Tilbage i sommeren 2014 satte Rodgers sin signatur på en ny fireårig kontrakt med Liverpool, efter at han havde ført klubben til en andenplads - kun millimeter fra mesterskabet.

I den mellemliggende periode er forholdet til klubbens ejere ikke blevet ringere, understreger Rodgers, som opfordrer tilhængerne til at støtte spillerne.

- Jeg vil bede fansene om at bevare troen på holdet, som arbejder utrætteligt hver dag. En sejr og så er vi tilbage omkring top-fire, siger Rodgers.

Liverpool tager imod Aston Villa på Anfield lørdag klokken 16.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip