Liverpool-manager Klopp: Vi kunne have vundet

Liverpool-manager Jürgen Klopp var tilfreds med indsatsen efter 1-1-kampen ude mod Borussia Dortmund i det første kvartfinaleopgør i Europa League.

Under besøget på Signal Iduna Park hos Klopps tidligere arbejdsgiver kom Liverpool til flere chancer, men var også presset i bund ved flere lejligheder.

- Dortmund er et ret godt hold. Enhver kunne se, at vi havde vores øjeblikke, og vi kunne have vundet kampen, siger Jürgen Klopp til BT Sport ifølge AFP.

Præcis som i Liverpool bliver hymnen "You'll Never Walk Alone" også afsunget i Dortmund. Det skete også i gensynskampen på det stadion, hvor Klopp stadig er ekstremt populær efter sin syv meget succesfulde år i klubben.

- Det var respektfuldt, skønt og som det skulle være, siger Klopp om velkomsten af ham.

Den store fortrydelse for den tyske manager er, at hans anfører Jordan Henderson måtte udgå i pausen med en knæskade. Omfanget af skaden skal afdækkes fredag.

- Jordans skade er meget dårlige nyheder for os, siger Jürgen Klopp ifølge NTB.

I Dortmund-lejren har Klopps efterfølger Thomas Tuchel stor tro på, at hans hold trods det uafgjorte resultat og kravet om scoring i returopgøret på Anfield om en uge kan sikre sig adgang til semifinalen.

- Liverpool-spillerne gjorde det, vi forventede, de ville gøre, men vi forventede, at vores spillere ville gøre det bedre, siger Tuchel ifølge NTB.

- Vi ser frem til kampen på Anfield. Vi kan score mål på udebane. Vi er ikke bange.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip