Liverpool-manager om superduo: De er enestående

Angriberen Luis Suarez spillede igen en stor rolle, da Liverpool søndag sejrede med 5-3 ude over Stoke i Premier League i fodbold.

Suarez stod for to af målene, og dermed kom hans ligatotal i denne sæson op på 22 træffere efter 21 runder. Statistikken bliver kun endnu mere imponerende af, at Suarez indledte sæsonen med karantæne og kun har spillet 16 kampe.

Fortsætter han målstimen i et nogenlunde tempo, ligger han lunt til at overgå Alan Shearer og Andy Cole, der begge har formået at score 34 mål i en Premier League-sæson.

Men det går Suarez ikke selv op i.

- Det vigtige for mig er ikke, hvor mange mål jeg scorer, men at vi ender blandt de fire bedste i ligaen, siger Suarez efter kampen ifølge NTB.

Liverpools manager, Brendan Rodgers, kunne også glæde sig over at have angriberen Daniel Sturridge tilbage. Han scorede kampens sidste mål og er nu oppe på 10 ligamål i denne sæson trods sit skadesfravær. Dermed har Suarez og Sturridge scoret 32 mål tilsammen i denne sæsons Premier League.

- De (Suarez og Sturridge, red) kombinerede begge virkelig godt. De er begge enestående fodboldspillere med enestående talenter. Det kunne man se i opspillet til Luis' mål, siger manageren.

Efter sejren over Stoke ligger Liverpool på fjerdepladsen med fem point op til Manchester City på førstepladsen.

/ritzau/

Dagens Gossip