Liverpool og Tottenham stryger i Liga Cup-semifinaler

17/12/2014

Liverpool fik onsdag aften en lille opmuntring midt i en ellers helt igennem trøstesløs sæson.

Den engelske fodboldklub kvalificerede sig til semifinalerne i den mindste af de to engelske pokalturneringer, Capital One Cup, også kaldet Liga Cuppen.

Det skete med en 3-1-sejr ude over Bournemouth, der er tophold i den næstbedste række.

Raheem Sterling bragte Liverpool foran efter 20 minutter, da han stod klar tæt ved mål.

Syv minutter senere scorede Lazar Markovic til 2-0, og den stilling holdt sig frem til pausen.

Raheem Sterling afgjorde reelt kampen, da han fem minutter inde i anden halvleg scorede til 3-0.

Bournemouth reducerede til 1-3 ved Dan Gosling, og hjemmeholdet pressede på, men det blev ikke til flere mål.

Liverpool er efter sidste sæsons andenplads i gang med en miserabel sæson i Premier League, hvor klubben blot er nummer 11. I sidste uge blev Liverpool slået ud af Champions League.

Tottenham havde Christian Eriksen med i hele kampen, da klubben gik videre til semifinalerne med en overbevisende 4-0-sejr hjemme over Newcastle.

Efter et hjørnespark fra danskeren scorede Nabil Bentaleb til 1-0 efter 18 minutter, og kort inde i anden halvleg fordoblede Nacer Chadli føringen.

Harry Kane øgede til 3-0, og Roberto Soldado afsluttede målfesten, efter at Christian Eriksen havde affyret et skud, der blev halvklaret.

Sejren er en opmuntring for Tottenham, der har været halvskidt kørende i Premier League, hvor klubben er nummer syv.

Kort efter kampene blev der trukket lod til semifinalerne.

Liverpool skal op mod Chelsea, der fører Premier League. Tottenham får på papiret en noget lettere modstander i form af Sheffield United fra den tredjebedste række.