Liverpool-profil ude resten af sæsonen

Allerede tilbage i 2010 fik Allen foretaget mindre operationer i skulderen. Kort efter skiftet fra Swansea til Liverpool begyndte Joe Allens gamle skulderskade igen at genere: tre års hårdt slid med træning og mange kampe har forværret skaden - skulderen er blevet revet fra hinanden.

Helt siden oktober har Allen haft alvorlige smerter i skulderen, men klubben er gået stille med sagen for ikke at give modstanderne en fordel. Tidligere på måneden valgte Liverpool-træner, Brendan Rogers, dog at afsløre Allens problem.

I lørdagens 3-1 nederlag mod Southampton måtte Joe Allen lade sig udskifte i pausen, da smerterne i skulderen tog til. Forværringen kunne dårligt være kommet på et mere ubelejligt tidspunkt. Allen stod over for at skulle spille to VM-kvalifikationskampe for Wales, men det bliver der altså ikke noget af for midtbanespilleren.

Operationen holder ham ude i omkring tre måneder. Håbet er, at beslutningen om at få indgrebet foretaget nu betyder, at han kan være klar til at deltage i klubbens forberedelser frem mod sæsonstart efter sommerferien.

Dagens Gossip