Liverpool-profil ude resten af sæsonen

Allerede tilbage i 2010 fik Allen foretaget mindre operationer i skulderen. Kort efter skiftet fra Swansea til Liverpool begyndte Joe Allens gamle skulderskade igen at genere: tre års hårdt slid med træning og mange kampe har forværret skaden - skulderen er blevet revet fra hinanden.

Helt siden oktober har Allen haft alvorlige smerter i skulderen, men klubben er gået stille med sagen for ikke at give modstanderne en fordel. Tidligere på måneden valgte Liverpool-træner, Brendan Rogers, dog at afsløre Allens problem.

I lørdagens 3-1 nederlag mod Southampton måtte Joe Allen lade sig udskifte i pausen, da smerterne i skulderen tog til. Forværringen kunne dårligt være kommet på et mere ubelejligt tidspunkt. Allen stod over for at skulle spille to VM-kvalifikationskampe for Wales, men det bliver der altså ikke noget af for midtbanespilleren.

Operationen holder ham ude i omkring tre måneder. Håbet er, at beslutningen om at få indgrebet foretaget nu betyder, at han kan være klar til at deltage i klubbens forberedelser frem mod sæsonstart efter sommerferien.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip