Liverpool sikrer sig endnu en Southampton-profil

Premier League-klubben Liverpool har sikret sig offensiv forstærkning forud for den kommende sæson.

Liverpool har tirsdag offentliggjort indkøbet af Southampton-wingen Sadio Mane, der har skrevet en "langfristet kontrakt", skriver klubben på sin hjemmeside.

- I dag er en stor dag, og jeg er meget glad for at indgå en aftale med en af de største klubber i Europa, siger Sadio Mane.

Den 24-årige senegaleser har scoret 21 ligamål i to sæsoner for Southampton, hvor han har haft stor succes, siden klubben hentede ham i Red Bull Salzburg i 2014.

Mane skal hjælpe den falmede storklub og manager Jürgen Klopp med at forbedre sidste sæsons skuffende placering som nummer otte i Premier League.

Klopp kender sin nye mand ganske glimrende efter Liverpools 2-3-nederlag på St. Marys Stadium i marts.

Ved den lejlighed lignede Liverpool et hold på vej mod en sikker sejr med en 2-0-føring ved pausen, men indskiftede Mane havde med to scoringer i anden halvleg en væsentlig andel i, at Southampton vendte kampen til en 3-2-sejr.

Det er langt fra første gang, klubben på den engelske sydkyst afhænder en spiller til Liverpool.

Trafikken af spillere på vejen fra Southampton til Anfield har været tæt i de seneste sæsoner, hvor Adam Lallana, Dejan Lovren, Rickie Lambert og Nathaniel Clyne alle har taget samme tur.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip