Liverpool skubber Mourinho tættere på afgrunden

31/10/2015

Mareridtet fortsatte lørdag for Chelsea-manager José Mourinho, der fortsat må konstatere, at hans mesterhold er i dyb krise.

Hjemme på Stamford Bridge blev Chelsea slået med 1-3 af Liverpool, der havde Philippe Coutinho som dobbelt målscorer.

I slutfasen cementerede Christian Benteke det flotte resultat for Liverpool, hvor manager Jürgen Klopp samtidig fik sin første sejr i Premier League efter tre uger i jobbet.

Værterne fra Chelsea fik ellers en drømmestart, da Ramires efter bare fire minutter headede hjemmeholdet foran med 1-0.

Simon Mignolet tog et skridt i den forkerte retning, hvilket gjorde det umuligt at redde forsøget fra Ramires, der dygtigt headede det skarpe indlæg fra Cesar Azpilicueta ind ved forreste stolpe.

Trods den fornemme indledning stod det hurtigt klart, at der skal mere til end et tidligt mål for at løfte Chelsea-spillerne ud af den igangværende krise.

Liverpool fik i første halvlegs overtid fortjent udlignet til 1-1, da ingen Chelsea-spillere gik til Philippe Coutinho, der flot drejede bolden i mål helt ude ved stolpen.

Gæsternes brasilianske midtbanespiller gjorde det et kvarter før slutfløjt til 2-1, da et hovedstød fra Christian Benteke dumpede hen til Coutinho.

Denne gang forsøgte John Terry at komme i vejen for Liverpool-spillerens forsøg, og Chelsea-anføreren fik da også snittet bolden på vejen forbi Asmir Begovic i hjemmeholdets mål.

I slutfasen var Chelsea-spillerne nærmest i opløsning, og Benteke hamrede Liverpool på 3-1.

Allerede før kampen spekulerede britiske medier i, at Mourinho lænede sig op ad en fyring i Chelsea efter klubbens dårligste sæsonstart nogensinde. Skriverierne bliver sikkert ikke mindre efter sæsonens sjette liganederlag.

Chelsea indtager ligaens 15.-plads med 11 point, mens Liverpool har 17 point på syvendepladsen.