Liverpool: Sterlings kåring får blandet modtagelse

Den 20-årige Raheem Sterling deler vandene i Premier League-klubben Liverpool for tiden.

Ved et stort arrangement i Liverpool modtog landsholdsspilleren tirsdag aften prisen som årets bedste unge spiller i klubben. Men kåringen kommer kun kort efter, at det er kommet frem, at han ønsker at forlade klubben.

Derfor var det langt fra alle fans, som jublede, da hans navn blev råbt op tirsdag aften.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Raheem Sterling kom til Liverpool fra Queens Park Rangers i 2010, og det kom tirsdag frem i britiske medier, at han har afvist en kontraktforlængelse i Liverpool, som ellers er klar til at betale ham en ugeløn på rundt regnet en million kroner.

Den 20-årige fodboldspiller har to år tilbage af sin nuværende kontrakt, som øjensynligt indbringer ham i omegnen af 360.000 kroner om ugen.

I britiske medier gætter man på, at det detroniserede mesterhold Manchester City er favorit til at få Raheem Sterlings underskrift, hvis han skal skifte klub. Men samtidig med Manchester Citys interesse skulle også Real Madrid, Arsenal og Chelsea holde øje fra sidelinjen.

Raheem Sterling-situationen er endnu en streg i regningen for Liverpools manager Brendan Rodgers, som har haft problemer med sit hold i denne sæson. Han har således ikke haft succes med at finde en afløser for Luis Suarez, der skiftede til Barcelona sidste sommer.

Samtidig med at Raheem Sterling tirsdag aften blev kåret som sæsonens bedste unge spiller i Liverpool, fik Philippe Coutinho æren af at blive kåret som klubbens bedste spiller.

/ritzau/

Dagens Gossip