Der var onsdag aften dækket op til det klassiske lokalderby i Liverpool, da Liverpool FC hjemme tog imod Everton.

Den udfordring slap hjemmeholdet klart bedst fra, da det blev til en 4-0-sejr til Liverpool.

Dermed indtager Liverpool syvendepladsen med 54 point.

Lokalopgørene mellem de to klubber har altid nerve, og motivationen savnes sjældent, men scoringer var der først kort før pausen. Liverpools James Milner sendte et indlæg ind i feltet i det 43. minut, og Divock Origi scorede flot med hovedet til 1-0-føring for Liverpool.

I halvlegens overtid var Milner igen på spil. Efter lidt bandespil sled han sig fri og sendte et indlæg ind over, hvor en fri Mamadou Sakho steg til vejrs og pandede hjemmeholdet på 2-0 tæt foran mål.

Evertons drømme om et comeback i det prestigetunge opgør led et knæk allerede fem minutter efter pausen, da Ramiro Mori fik rødt kort for en hensynsløs tackling.

Og da Daniel Sturridge bragede Liverpool på 3-0 efter 61 minutter virkede lyset slukket for Everton.

Med et kvarter igen modtog Philippe Coutinho bolden på kanten af straffesparksfeltet, og brasilianeren tog et træk og fyrede af fra distancen. Bolden strøg i mål, og Liverpool var helt afgørende foran 4-0.

Manchester United vandt onsdag 2-0 hjemme over Crystal Palace, og med sejren hænger United på i kampen om den vigtige fjerdeplads, der giver kvalifikation til Champions League.

Manchester United har på femtepladsen 59 point - ét færre end Arsenal på fjerdepladsen. Arsenal har dog spillet en kamp færre.

Der var blot spillet fire minutter, da Manchester United kom foran 1-0.

Matteo Darmian strøg igennem i venstre side og lagde et fladt indlæg ind i feltet, hvor gæsternes Damien Delaney uheldigt fik sat foden på bolden, så den gik i mål bag Crystal Palace-keeper Julián Speroni.

Darmian ville dog ikke blot lægge op til scoringer denne aften, og det gjorde han noget ved efter pausen

I kampens 55 minut sparkede United et hjørnespark, der endte i hovedet på en Palace-forsvarer, der headede bolden langt væk.

Den endte for fødderne af italieneren, der tog et enkelt træk og fra kanten af feltet bankede bolden i mål til 2-0.

West Ham vandt hjemme 3-1 over Watford. Andy Carroll scorede kampens første mål, mens Mark Noble scorede to gange på straffespark.

West Ham indtager sjettepladsen i ligaen med 56 point.