Liverpool: Suarez skal ingen steder

Liverpools uruguayanske angriber Luis Suarez har efter dages spekulationer om hans fremtid i Premier League-klubben åbent erkendt, at han gerne vil væk.

- Det er ikke penge, der er årsagen. Det er familien og mit image. Jeg føler mig ikke tilpas her mere, siger han til Skye Sports.

Selv afviser Suarez at have kontakt til andre klubber, men der har været rygter om en fremtid for ham  i Real Madrid. Nu griber Liverpool imidlertid ind i debatten om angriberens fremtid.

Ifølge BBCs twitter-profil meddeler Liverpool FC således, at Suarez ikke er til salg, ligesom man gør det klart, at man fortsat bakker op om Luis og forventer, at uruguayaneren overholder sin kontrakt.

Aftalen mellem Liverpool og Luis Suarez løber helt frem til 30. juni 2016, så hvis ikke Liverpool kan overtales til at skifte mening, må angriberen se i øjnene, at han også fremover skal tørne ud i Premier League, ligesom han må finde sig i at få kærligheden at føle i pressen, hvis han igen vælger at udtrykke sig racistisk, som han gjorde over for Manchester Uniteds Patrice Evra, eller hvis han atter bider en modstander, som han gjorde i nærkontakt med Chelseas Branislav Ivanovic for nylig.

Dagens Gossip