Liverpool truer med at smide Suarez på porten

Søndag satte Suarez således tænderne i Chelseas Branislav Ivanovic' arm, og Brendan Rodgers lyder som en mand, der snart har fået nok af Suarez' beskæmmende opførsel.

- Spillere kan erstattes, uanset hvor gode, de tror, de er. Det er sådan, fodbold fungerer. Selvfølgelig har vi haft mange fantastiske fodboldspillere gennem årene her, men hvis du tror, der er spillere, der ikke kan erstattes, dukker der altid en ny op, siger Brendan Rodgers ifølge The Mirror.

Suarez har en lang historik med ballade på sit CV.

I sin relativt korte karriere i England har han allerede nået at lægge sig ud med det halve af ligaen for konstant at filme, mens han måtte afsone otte spilledages karantæne for sin racisme-sag mod Patrice Evra i 2011.

Som Ajax-spiller bed han PSVs Otman Bakkal og modtog en dom på syv spilledages karantæne, og da hændelsen i søndagens kamp mellem Liverpool og Chelsea ikke blev set af dommer Kevin Friend, kan det engelske fodboldforbund give Suarez karantæne retrospektivt.

- Denne klubs historie handler om respekt og måden, man behandler folk på. Og det noget, der altid vil være i højsædet, også efter jeg er væk, siger Brendan Rodgers, mens klubbens direktør Ian Ayre supplerer:

- Hans opførsel er ikke gavnlig for nogen spiller, der bærer Liverpool-trøjen. Vi håndterer sagen internt og afventer FAs afgørelse.

Dagens Gossip