Liverpool vinder i overtiden i vanvittigt målorgie

23/01/2016

Det blev til en 5-4-sejr, da Liverpool lørdag gæstede Norwich. Dermed rykker Liverpool op på syvendepladsen i Premier League, mens Norwich fortsat ligger nummer 16.

Sejren kom i hus efter en helt vild afslutning, hvor Norwich udlignede i overtiden, inden gæsternes Adam Lallana kunne score sejrsmålet i allersidste minut.

Det var ellers Kanariefuglene fra Norwich, der kom bedst i gang. Hjemmeholdet sad på det meste af spillet i det første kvarter, men formåede i første omgang ikke at omsætte spillet til mål.

Liverpool var anderledes kyniske i starten, og gæsterne var første hold på måltavlen.

Angriber Roberto Firmino blev spillet fint i dybden af James Milner og kunne via stolpen sende bolden i nettet, til trods for at brasilianeren ikke fik ordentligt træf på bolden.

Scoringen rystede Norwich-defensiven en smule, og få minutter senere var James Milner tæt på at kunne øge føringen. Midtbanespilleren fik lidt tilfældigt en friløber, men chancen løb ud i sandet for den 30-årige englænder.

I stedet kunne Norwich-angriberen Dieumerci Mbokani efter knap en halv time udligne til 1-1, da han tæt på mål afsluttede med hælen og passerede Liverpools Simon Mignolet.

Norwich kunne også gå til pause med føringen, efter at Steven Naismith, der fik debut efter skiftet fra Everton, kunne gøre det til 2-1 med en afslutning fra en spids vinkel.

I anden halvleg var Steven Naismith igen på spil. Den skotske landsholdsspiller kom fri i Liverpools og blev på klodset vis nedlagt af Alberto Moreno, hvilket fik dommer Lee Mason til at pege på pletten og dømme straffe.

Wes Hoolahan stod for eksekveringen, og selv om Mignolet var tæt på at få benene på Hoolahans lidt forkølede afslutning, stod der 3-1.

Dermed var der lagt op til, at Kanariefuglene kunne køre sejren i hus på hjemmebanen Carrow Road. Sådan gik det dog ikke.

Blot få minutter senere svarede Liverpool igen. Jordan Henderson blev spillet helt fri i modstandernes felt og kunne med en fin afslutning i det lange hjørne gøre det til 2-3.

Efterfølgende satte Liverpool sig på spillet, og der gik ikke længe, før den igen var gal i den sejlende Norwich-defensiv. Med et tidligt indlæg sendte Adam Lallana bolden ind i fødderne på Roberto Firmino, der kunne score sit andet mål og gøre det til 3-3

Og helt galt gik det så, da Norwich-forsvareren Russell Martin lidt senere sendte bolden tilbage mod sin målmand. Afleveringen fik slet ikke nok kraft, og James Milner kunne opsnappe bolden, drible ned mod Norwich-målet og sikkert lægge den i kassen til 4-3.

I overtiden udlignede hjemmeholdets Sebastien Bassong til 4-4, inden Adam Lallana i det 94. minut scorede det afgørende mål og kunne sikre Liverpool en 5-4-sejr.

Dermed får Liverpool tre tiltrængte point, mens Norwich efter nederlaget stadig kun har to point ned til nedrykningsstregen.