Liverpool vinder på overtidsmål trods forsvarskoks

13/02/2014

Med William Kvist på banen i hele kampen var Fulham få minutter fra at tage point fra Liverpool, bare tre dage efter holdet gjorde det samme mod Manchester United. Men trods to føringer tabte Fulham 2-3.

Fulham kom bedst fra start, og det kunne London-holdet takke en Liverpool-spiller for, nemlig Kolo Touré.

Han har været en del af Liverpools midterforsvar grundet skader hos Daniel Agger og Mamadou Sakho, og den chance har han ikke formået at gribe.

For 10 dage siden kostede han et mål mod West Bromwich, og efter otte minutter mod Fulham sendte han bolden i eget net, da han upresset ville sparke bolden væk. Han helkiksede og snød sin egen målmand, Simon Mignolet.

Kort inden pausen udlignede Liverpool dog til 1-1. Steven Gerrard sendte Daniel Sturridge af sted, og angriberen scorede via stolpen.

Det gav Liverpool et boost efter pausen. Holdet pressede hårdt for føringsmålet, og blandt andet Luis Suarez afsluttede på stolpen.

Men stik imod spil og chancer scorede Fulham i stedet til 2-1. Igen banede et forsvarskiks vejen.

Denne gang så den anden midterforsvarer Martin Skrtel skidt ud, da han i en clearing serverede bolden til Fulhams Kieran Richardson, der nemt kunne score efter 63 minutter.

Men Liverpool svarede igen. På et oplæg fra Daniel Sturridge udlignede brasilianske Philippe Coutinho til 2-2 med 17 minutter tilbage.

I den resterende del af kampen pressede Liverpool, og kort inden de 90 minutter udløb fremtvang Daniel Sturridge et straffespark, som Steven Gerrard udnyttede sikkert til sejrsmålet 3-2.

Liverpool skiftede Daniel Agger ind i overtiden og holdt hjem.

Efter pointtab i denne runde til Chelsea og Arsenal er Liverpool nu bare fire point fra Chelsea på førstepladsen. Fulham ligger stadig sidst i Premier League.