Liverpool ydmyger Everton i lokalderby

28/01/2014

Det imødesete Merseyside-derby mellem Liverpool og Everton på Anfield endte i en sand magtdemonstration med Liverpool som vinder med hele 4-0.

Allerede i første halvleg understregede Liverpool, hvorfor klubben insisterer på at kalde sig storebror i Beatles-byen.

Den spillende Liverpool-legende Steven Gerrard sørgede for at sætte målscoringen i gang, da han med stor kraft headede et hjørnespark i kassen efter 21 minutter.

Herefter stjal angriberen Daniel Sturridge billedet. To gange inden for to minutter scorede han og afgjorde reelt kampen.

Først blev han spillet fri i dybden og scorede sikkert på sin friløber ned mod Tim Howard i Everton-målet efter 33 minutter.

Kort efter løftede Sturridge bolden over Howard til 3-0-føring, som også blev pausestillingen.

Det ville hans angrebsmakker Luis Suarez naturligvis ikke stå tilbage for. Fem minutter efter pausen blev han spillet fri, og han scorede sikkert til 4-0. Siden tillod Daniel Sturridge sig at brænde et straffespark, som han sendte over mål.

Efterfølgende kunne Liverpool cruise den knusende derbysejr hjem. Den betød, at Liverpool ligger nummer fire i ligaen med fire point ned til Everton, der selv kunne have taget fjerdepladsen med en sejr.