Liverpools ti spillere leverer vildt comeback i London

06/03/2016

Liverpool styrede søndag mod et nederlag til Crystal Palace, men en grov målmandsfejl og et kontroversielt straffespark sikrede favoritterne sejren.

Det endte 2-1 på Selhurst Park, efter at Christian Benteke fem minutter inde i overtiden scorede på et straffespark.

25 minutter tidligere havde gæsternes Roberto Firmino udlignet til 1-1, efter at hjemmeholdets keeper Alex McCarthy fik en kortslutning og sparkede bolden lige hen i fødderne på brasilianeren.

Alene med den uheldige målmand kunne Firmino en anelse ufortjent udligne for Liverpool.

På forhånd var der sikkert ikke mange, der havde forudset, at Crystal Palace skulle drille gæsterne.

Mens Liverpool vel nok leverede det mest sammenhængende spil, så bragte hjemmeholdet sig i front umiddelbart efter pausen.

Joe Ledley scorede til 1-0 efter små tre minutter af anden halvleg, da Crystal Palace angreb med mange spillere. Flere nåede at skyde mod mål, før bolden trillede hen foran Ledley, der trykkede bolden ind ude ved stolpen.

Et lille kvarter senere blev Liverpools James Milner udvist, da han modtog sin anden advarsel på grund af en grov tackling.

Med ti spillere virkede det ikke sandsynligt, at Crystal Palace skulle give sejren fra sig, men så dummede Alex McCarthy sig.

Målmanden modtog en tilbagelægning og helt uforståeligt sparkede han den hen i fødderne på Liverpools Firmino, som sikkert udlignede.

Liverpool havde i slutfasen flere muligheder til at tage alle tre point med hjem fra London.

Spanske Alberto Moreno havde blandt andet et godt skud, der tog indersiden af stolpen, og indskiftede Christian Benteke havde også et godt skudforsøg.

I overtiden gik Benteke mod baglinjen og lod sig falde, da han blev presset bagfra.

Den belgiske angriber tog sig selv af sparket fra ellevemeterpletten, hvor han først fintede Alex McCarthy til den ene side, inden han trillede bolden i mål i den anden side.

Liverpool har 44 point på Premier Leagues syvendeplads, mens Crystal Palace har 33 point på 15.-pladsen.