Livsfarligt: Mange bilister vendte om på motorvejen

En hel stribe utålmodige bilister fik lidt for gode idéer, da de tirsdag formiddag sad i kø på Den Fynske Motorvej. På grund af to uheld var motorvejen på Vestfyn spærret i begge retninger, og derfor så adskillige bilister deres snit til at dreje ud af køen og vende om.

- Det foregik på strækningen, hvor der er vejarbejde, og hvor midterrabatten kun er en gul forhøjning midt på vejen. Det var en tendens, som pludselig opstod blandt bilisterne i vestgående retning. En del nåede at vendte om køre tilbage mod øst til afkørslen ved Nr. Åby, inden vi fik sat en stopper for det, fortæller vicepolitikommissær Preben Ingemansen fra Færdselsafdelingen ved Fyns Politi til Dagens.dk.

I alt 17 bilister blev stoppet og sigtet for den ulovlige færdsel på motorvejen. Nu skal det vurderes, om den enkelte bilist har været til ulempe eller fare for andre, hvilket kan medføre en betinget frakendelse af føreretten.

- Det kan hurtigt blive meget farligt. Strækningen er i forvejen lidt kaotisk med meget trafik, og så det duer ikke, at folk begynder at opfinde egne løsninger i stedet for at følge skiltene. Det fraråder vi kraftigt, lyder det fra Preben Ingemansen.

De to uheld skete midt på formiddagen. Ved 11.30-tiden var motorvejen igen åben i begge retninger.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip