Liz sagde ‘nej’ til en abort under sin graviditet, men se hendes babyer nu

Lægen ved ikke altid bedst. Det mener britiske Liz Brewer på 41 år, som sidste år gennemførte en trillingegraviditet på trods af lægernes råd.

Under graviditeten rådede lægerne hende til at få fjernet to af de tre børn.

Begrundelsen var blandt andet, at lægerne ikke mente, at hun ville være i stand til at bære alle tre børn hele vejen gennem graviditeten, og hvis hun gjorde, ville børnene kunne tage skade af det.

Men Oriana, Dallon og Deacon blev alle tre i maven – og de har det alle godt i dag, selvom Liz trodsede lægerne og beholdt dem alle.

Læs også: JA JA JA: identiske trillinger gift på samme dag

Liz har tidligere oplevet at miste et barn; parrets søn, som kun blev 16 dage gammel. Han var også tvilling, og det andet barn, drengen Drew, overlevede.

Efterfølgende blev hun gravid igen og fik sønnen Devon. Parret ville gerne have et tredje barn, men måtte gennemgå to spontane aborter, før trillingerne hang ved.

Oplevelsen af at miste betød, at parret ikke havde lyst til frivilligt at abortere to af de børn, der voksede i Liz’ mave under den sidste graviditet.

Læs også: Han er far til trillinger: Da de hopper ind i minibussen, tabte jeg kæben

Under første scanning viste det sig, at der var to børn, men ved den anden scanning nåede Liz lige at sige, at hun altid har haft en skør fornemmelse af, at hun end dag ville få trillinger, før sygeplejersken vendte sig om og sagde:

- Det er sjovt, du siger det, for jeg tror, der er en tredje derinde, så jeg henter altså lige hjælp til at tjekke det, fortæller Liz til Daily Mail.

Der var ganske rigtigt et sæt tvillinger og endnu en baby; altså tre i alt.

Lægerne var dog bange for, at det ”enlige” barn havde Down Syndrom, og at børnene derudover kæmpede om pladsen og næringen. Derfor forslog de at to af børnene skulle fjernes.

Liz afslog og fødte alle tre børn i uge 34 – alle sunde og raske.

I september fejrer familien trillingernes første fødselsdag, og Liz er glad for sin beslutning om at gennemføre graviditeten med alle tre.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip