L.O.C. på tour: Drengehørm og musefælder

Skrevet af admin

15/10/2014
Når Liam O'Connor midt i oktober drager af sted på sin efterårsturné, er det noget, han har glædet sig til længe. For når bussen ruller ud på de danske landeveje, sker der noget inde i rapperen.- Det er et frirum for mig. Der er et eller andet ved at sætte sig ind i den bus torsdag morgen og vide, at man ikke skal tænke på noget før på søndag. Man skal bare optræde, siger rapperen.- Der ligger bare et eller andet i at rulle rundt i en bus og have følelsen af, at "I aften skal vi bare sætte hele denne her by på plads med det her show". Jeg synes jo, det er noget af det sjoveste, jeg har prøvet. Men det er ikke kun koncerterne i de 17 byer, bandet skal rundt til, som han ser frem til. Når man er på turné, gælder der nemlig nogle andre regler end derhjemme. I tourbussen er det meste tilladt.- Vi plejer at køre i en bus med sovepladser. Det meste af bandet har heldigvis den samme døgnrytme som mig. Jeg er jo b-menneske på en helt ekstrem måde, fortæller rapperen, der ofte først er går til køjs, når solen er på vej op.At tilbringe flere af ugens dage i en bus betyder, at Liam O'Connor er ret tæt sammen med sit crew, når de er afsted.- Heldigvis har jeg fundet et hold, hvor vi kender hinanden så godt og har det så godt med hinanden, at der er plads til alle. Men ellers kan det godt være lidt af en udfordring at være 12-14 voksne mænd i en tourbus. Det er lidt ligesom en lejrskole med folk, der alle sammen har fundet ud af, hvad de gerne vil i livet, siger han og griner.På de dage, hvor bandet skal spille, skal den obligatoriske lydprøve overstås, men alligevel er der en del fritid tilovers. Og her kommer drengehørmen virkelig til udtryk.- Der er altid en eller anden idiot, der har glemt at tage underbukser med, og så er der nogen der går med ud og handle, og kommer hjem med musefælder, som ender i én af de andres køjer eller et eller andet åndssvagt. Det er rigtig barnligt og plat, men vi griner af det, siger Liam O'Connor.Rødt Lys-turnéen starter den 16. oktober i Greve.Newspaq

Mest læste i dag

Når Liam O'Connor midt i oktober drager af sted på sin efterårsturné, er det noget, han har glædet sig til længe. For når bussen ruller ud på de danske landeveje, sker der noget inde i rapperen.

- Det er et frirum for mig. Der er et eller andet ved at sætte sig ind i den bus torsdag morgen og vide, at man ikke skal tænke på noget før på søndag. Man skal bare optræde, siger rapperen.

- Der ligger bare et eller andet i at rulle rundt i en bus og have følelsen af, at "I aften skal vi bare sætte hele denne her by på plads med det her show". Jeg synes jo, det er noget af det sjoveste, jeg har prøvet.

Men det er ikke kun koncerterne i de 17 byer, bandet skal rundt til, som han ser frem til. Når man er på turné, gælder der nemlig nogle andre regler end derhjemme. I tourbussen er det meste tilladt.

- Vi plejer at køre i en bus med sovepladser. Det meste af bandet har heldigvis den samme døgnrytme som mig. Jeg er jo b-menneske på en helt ekstrem måde, fortæller rapperen, der ofte først er går til køjs, når solen er på vej op.

At tilbringe flere af ugens dage i en bus betyder, at Liam O'Connor er ret tæt sammen med sit crew, når de er afsted.

- Heldigvis har jeg fundet et hold, hvor vi kender hinanden så godt og har det så godt med hinanden, at der er plads til alle. Men ellers kan det godt være lidt af en udfordring at være 12-14 voksne mænd i en tourbus. Det er lidt ligesom en lejrskole med folk, der alle sammen har fundet ud af, hvad de gerne vil i livet, siger han og griner.

På de dage, hvor bandet skal spille, skal den obligatoriske lydprøve overstås, men alligevel er der en del fritid tilovers. Og her kommer drengehørmen virkelig til udtryk.

- Der er altid en eller anden idiot, der har glemt at tage underbukser med, og så er der nogen der går med ud og handle, og kommer hjem med musefælder, som ender i én af de andres køjer eller et eller andet åndssvagt. Det er rigtig barnligt og plat, men vi griner af det, siger Liam O'Connor.

Rødt Lys-turnéen starter den 16. oktober i Greve.

Newspaq