L.O.C. respekterer voldsdom

Et knytnæveslag til en festivalgæst var nødvendigt for at forsvare en ven til rapperen L.O.C. Et forsvar, som musikstjernen ville tage til enhver tid, lyder det fra rapperen onsdag uden for retten i Odense.

- Jeg vil til enhver tid forsvare min ven, siger L.O.C, som dog fortryder at have spillet på festivalen Rock under broen og beklager, at deres sikkerhed ikke er bedre.

Dommen lød på 40 dages betinget fængsel, som rapperen valgte ikke at anke.

Tilføj dagens. dk som din ven på Facebook - og hold dig opdateret helt gratis - klik her

- Jeg kom for at få sagen afsluttet. Retten er kommer frem til en beslutning, som jeg respekterer, siger L.O.C., før han omgivet af kolleger og venner forlader retten.

L.O.C, hvis rigtige navn er Liam O'Connor, har hele tiden nægtet sig skyldig i at have tildelt en ældre mand et knytnæveslag i ansigtet under Fyns største endagsfestival "Rock under Broen" i Middelfart den 9. juni i år.

Dagen igennem har i alt 11 vidner, syv fra anklageren og fire fra forsvareren, kommet med deres version af episoden på festivalen.

Men L.O.C fastholder, at han er uskyldig.

- Jeg fastholder mine egne handlinger, selvom andre har en anden opfattelse. Nu hørte jeg jo, at jeg skulle være supermandsfløjet hen over over tre mennesker og diverse andre ting. Der har været meget rodede vidneudsagn fra alle sider, siger han.

Fra anklagerens side er man dog tilfredse med dommen.

- Jeg er først og fremmest glad for, at retten var enig med os i, at der var udøvet vold i form af et knytnæveslag. Og så er jeg tilfreds med, at de var enige i, at der ikke var tale om nødværge, siger anklager Brian Dybdahl:

- Retten valgte ikke at tillægge den tidligere dom stor betydning og i stedet tillægge optakten stor betydning. Der var både momenter, som talte for og imod. Men det er domsmandsrettens afgørelse.

Om dommen påvirker rapperens karriere, er dog sværere at afgøre.

- I alt hvad jeg foretager mig er jeg en ærlig person - og det er jeg også lige nu. Folk må tage mig, som jeg er. Sådan har jeg altid tænkt det, siger L.O.C.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip