Lockout-pasning gav omtale for knap 700.000 kroner

Slotssøbadet fik stor medieomtale i forbindelse med april måneds lange lockout af skolelærerne i Danmark.

- Vi valgte at benytte situationen til at give de mindre skolebørn i Kolding-området en god pasning i og ved vand i perioden, siger Otto Skak fra Slotssøbadet.

- Det er vigtigt at påpege, at vi med vort tiltag, ønskede at hjælpe de mange forældre, som skulle på job i perioden, at give en hjælpende hånd, tilføjer han.

Delfinpasningen, som konceptet hed, gik ud på, at passe børnene, men samtidig give dem mulighed for leg og finde nye kammerater, i et sikkert miljø i svømmehallen.

Alle børn mellem 6 og 12 år kunne deltage i lockoutpasningen, men det viste sig, at den største søgning var blandt de mindste børn. Det kunne tyde på at de fleste børn over 10 år, har tilbragt en stor del af lockouttiden derhjemme med blandt andet computer.

- Vi har fået lavet en vurdering af den samlede mediedækning i perioden og det viser sig, at vi har kunnet konstatere en værdi på 670.000 kroner fordelt ud på mere end 14 forskellige medier, der spænder fra radio og tv til internetbaserede og trykte aviser. Vi havde ikke turde håbe på så megen omtale, som vitterlig kun har været positiv, slutter Otto Skak.

Den megen omtale har også medført at delfinugerne i sommer ferien uge 27, 28 og 31 allerede er udsolgt.

Dagens Gossip