L.O.C.'s nye album "Prestige, Paranoia, Persona" bliver gratis at downloade

De mange fans af rapperen L.O.C. kan glæde over, at det helt nye album "Prestige, Paranoia Persona Vol.1" bliver ganske gratis at downloade.

L.O.C. (der i virkeligheden hedder Liam O'Connor) har nemlig indgået et noget usædvanligt samarbejde med teleselskabet TDC, og derfor kan albummet hentes gratis fra den 23. marts, og fem uger frem.

- Tanken bag vores nye reklameunivers 'Mit TDC' er, at TDC giver muligheder, man ikke kan få andre steder. Det at give alle danskere muligheden for frit at få det nye album, er en suveræn mulighed for at vise både kunder og ikke kunder, at man altid får noget ekstra hos TDC, siger selskabets marketingdirektør, Camilla Ramby.

Få netnyhederne.dk som ven på Facebook her - også gratis

Og også for L.O.C. er den gratis download en god idé.

- Som kunstner er et af mine mål at komme ud til flest mulige med min musik. Og at jeg sammen med TDC kan gøre det på en helt ny måde, gør det kun endnu bedre. Samtidig betyder det meget for mig, at jeg kan give noget tilbage til mine fans, der altid har været der for mig, siger han.

Udover fem ugers forspring på at hente det nye album giver TDC adgang til et særligt ”deluxe” L.O.C.-album via TDC Play.

Samarbejdet betyder også, at der vil blive produceret en stor mængde ekstramateriale i form af musikvideoer og ”behind the scenes”-fortællinger.

Du kan hente albummet her fra den 23. marts.

 

 

Dagens Gossip