Løchte får overkommelig opgave ved Australian Open

Skrevet af admin

12/01/2014

Mest læste i dag

Den danske tennisspiller Frederik Løchte Nielsen og hans svenske makker, Johan Brunström, ser ud til at have gode chancer for at avancere ved årets første grand slam-turnering, Australian Open.

I første runde venter den useedede indisk-taiwanske duo Divik Sharan og Lu Yen-Hsun. Sharan ligger nummer 71 på doubleranglisten, mens Lu er placeret som nummer 188.

Løchte og Brunström er heller ikke seedet i turneringen, men ligger til sammenligning henholdsvis nummer 48 og 42. Ved sidste års Australian Open blev de slået ud i første runde.

Den skandinaviske duo fik dog en forrygende start på 2014, da de i indiske Chennai vandt karrierens første turneringssejr i ATP-regi sammen.

Tidligere på ugen blev kvartfinalen til gengæld endestationen for Løchte ved opvarmningsturneringen i Auckland, hvor han spillede sammen med hollandske Igor Sijsling.

Dobbeltrækken byder samtidig på en kæmpe overraskelse, i det den 41-årige australske grand slam-vinder Pat Rafter igen griber sin ketsjer. Han er med i dobbeltrækken på et wildcard sammen med landsmanden Lleyton Hewitt.

Rafter har vundet US Open to gange, men spillede karrierens - indtil nu - sidste kamp i 2001.

De to tidligere verdensettere møder amerikanske Eric Butorac og sydafrikanske Raven Klaasen i deres første kamp i Melbourne.

De befinder sig i den modsatte turneringshalvdel end Løcthe og Brunström, som de dermed kun kan tørne sammen med i en eventuel finale.

/ritzau/