Løchte fortsætter opturen med ny makker

Den danske tennisspiller Frederik Løchte Nielsen fortsætter sin imponerende start på 2014.

Sammen med makkeren Igor Sijsling fra Holland spillede Løchte sig onsdag morgen dansk tid videre til anden runde i ATP-turneringen Heineken Open i Auckland, New Zealand.

Den dansk-hollandske duo vandt forholdsvis ubesværet med 6-4 og 6-4 over spanierne Roberto Bautista Agut og Daniel Gimeno-Traver i en kamp, der var overstået på 50 minutter.

Dermed kom Løchte altså fint i gang med årets anden ATP-turnering, efter at han i weekenden for første gang i karrieren noterede sig for en turneringssejr i ATP-sammenhæng.

Sammen med svenskeren Johan Brunström vandt han turneringen i Chennai i Indien, og det er også Brunström, der skal være Løchtes makker i grand slam-turneringen Australian Open, som starter senere på måneden.

Når de to ikke spiller sammen i Auckland, skyldes det, at Løchte ikke på forhånd var sikret direkte adgang til turneringen gennem sin ranglisteplacering.

Derfor valgte Brunström at stille op sammen med østrigeren Oliver Marach, men det viste sig ikke at være den store succes. Brunström og Marach tabte i første runde til Santiago Gonzales og Scott Lipsky.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip