Løchte forventer intens atmosfære i Davis Cup-opgør

New Sport Hall i georgiske Tbilisi danner fredag, lørdag og søndag tennisrammen om Davis Cup-landskampen mellem Georgien og Danmark.

Ved torsdagens lodtrækning på rådhuset i Tbilisi magede tingene sig således, at 18-årige Christian Sigsgaard indleder Davis Cup-kampen mod Nikoloz Basilashvili.

Herefter overtager 32-årige Frederik Løchte Nielsen og George Tsivadze scenen i fredagens anden singlekamp.

- Selvfølgelig tror vi på, at vi kan vinde, men der venter en svær opgave på et anderledes underlag. Vi regner også med en intens atmosfære i tennishallen.

- Vi har et homogent hold, og vi er gode til at bakke hinanden op, hvilket er en stor fordel, siger Frederik Løchte Nielsen i en pressemeddelelse.

Der er tale om et opgør i første runde i den såkaldte Europa/Afrika Group II - det tredjehøjeste niveau i verden.

På papiret er hjemmeholdet Georgien favorit mod Danmark. Georgierne stiller til start med blandt andre Nikoloz Basilashvili, der er nummer 118 i verden.

Frederik Løchte Nielsen er bedste dansker som nummer 374 på verdensranglisten i single, mens han er nummer 95 på verdensranglisten i double. I lørdagens double stiller Løchte op sammen med Thomas Kromann.

I tilfælde af dansk sejr venter i næste runde vinderen af opgøret mellem Finland og Zimbabwe på dansk grund 15.-17. juli.

I tilfælde af nederlag spiller Danmark mod taberen af Finland-Zimbabwe i en kamp om at forblive i divisionen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip