Løchte taber finale mod verdens nummer 51

16/11/2014

Den topseedede franskmand Adrian Mannarino, der er nummer 51 på tennisherrernes verdensrangliste, var lørdag en for stor mundfuld for danske Frederik Løchte Nielsen i finalen ved en challenger-turnering i Champaign, USA.

Frederik Løchte Nielsen, der jagtede karrierens største triumf i single, tabte klart med 2-6, 2-6, men den danske Wimbledon-mester i double fra 2012 kan se tilbage på en flot turnering på niveauet lige under ATP Touren.

Han indledte turneringen som nummer 471 i verden og kom først med i hovedturneringen via kvalifikationen. Undervejs slog Løchte Nielsen tre spillere, der rangerer omkring verdens nummer 100, ud.

I semifinalen vandt danskeren for eksempel over den andenseedede tuneser Malek Jaziri, der rangerer som nummer 79 i verden.

Med finalen-deltagelsen kan Løchte Nielsen se frem til et stort spring frem på verdensranglisten, når den bliver opdateret næste gang. Umiddelbart ligner det et hop på over 100 pladser frem.