Løchte taber klart til Nadal-reserve i Davis Cup

Frederik Løchte Nielsen formåede ikke at få Danmark på tavlen i Davis Cup-kampen i Odense mod Spanien, selv om udeholdet valgte at erstatte Rafael Nadal med reserven Roberto Bautista Agut.

Agut, der er verdens nummer 22, var for stor en mundfuld. Spanien vandt 6-3, 6-4. Kampen blev afviklet bedst af tre sæt, fordi Spanien allerede lørdag sikrede den samlede sejr ved at komme på 3-0.

Danmarks bedste herrespiller forsøgte sig med en offensiv stil fra start, hvor han søgte meget mod nettet, men spanierens sikre grundslag fra baglinjen blev udslagsgivende.

Løchte var ellers tæt på at få en drømmestart på søndagens single. Han spillede sig til to breakbolde i spanierens første serveparti, men udnyttede dem ikke.

Det gjorde Agut i det efterfølgende parti, og det tidlige servegennembrud brugte han som afsæt til at vinde første sæt.

Da Agut også brød fra starten af andet sæt, lignede det en umulig opgave for danskeren. Han fik dog en opmuntring kort efter.

- Frederik vil, Frederik kan. Frederik er en guttermand, råbte et par tilskuere, og Løchte kvitterede øjeblikkeligt med et servees og kom på tavlen til 1-2.

Danskeren var dog aldrig i nærheden af at bryde tilbage, og Agut servede kampen hjem på sin første matchbold.

Spanien fører nu kampen i den næstbedste division med 4-0 inden søndagens afsluttende single, der efter planen står mellem Mikael Torpegaard og David Ferrer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip