Løchte tror på Djokovic-sejr i sæsonfinalerne

Tennisherrerne runder sæsonen af i denne uge ved ATP World Tour Finals i London, hvor kun verdens otte bedste spillere er med.

Den danske tennisstjerne Frederik Løchte Nielsen deltog selv i den prestigefyldte turnering i O2 Arena sidste år, da han var med i doublerækken.

Han tror, at verdenstoeren Novak Djokovic forsvarer sin titel fra 2012.

- Djokovic er svær at komme udenom. Han er i form, og han er den, der har spillet bedst i år, selvom han ikke er nummer et lige nu.

- Men Novak har været med fremme i samtlige turneringer, han har spillet, og det lader til, at han trives godt i O2 Arena, siger Frederik Løchte Nielsen.

Især banen i London giver serberen en fordel, mener Frederik Løchte Nielsen.

- Banen er ikke specielt hurtig, bolden hopper ikke så højt derinde, og det betyder, at man kan spille noget fladere tennis.

- Derfor tror jeg, at Novak har en fordel i forhold til en som Rafael Nadal, der historisk set ikke har klaret sig specielt godt i turneringen, siger han.

Verdensetteren Rafael Nadal har en finaleplads fra 2010 som sit bedste resultat i sæsonfinalerne.

Foruden Djokovic og Nadal, så har Roger Federer også chancen for at vinde, lyder det fra Frederik Løchte Nielsen, selvom schweizeren blot er nummer syv i verden.

Men Federer har vundet turneringen seks gange og viser normalt storspil i London.

- Jeg har svært ved at se andre end de tre vinde, og blandt de tre har jeg Novak som favorit til at vinde, fordi han er i form og slog dem alle i sidste uge, siger danskeren med henvisning til Djokovic' triumf ved Paris Masters.

Spillet går allerede i gang mandag, men de største stjerner skal først i aktion tirsdag. Her møder Nadal sin landsmand David Ferrer i gruppe A, mens Djokovic og Federer tørner sammen i gruppe B.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip